Volkswagen vs. sílécek újratöltve

Speedzone

Ilyen autót úgysem fog venni soha senki, nem is azért reklámozzák, most a ralin van a hangsúly. Az ügyesen fényképezett kisfilmet Norvégiában forgatták egy meseszép fjord és két bajnok közreműködésével. A sokszor látott sztori szerint sietni kell, mert elmegy a komp, ez jó alkalom egy kis versenyre, ha már... A Polo WRC kormánya mögött Andreas Mikkelsen, a sítalpakon Aksel Lund Svindal, norvég aranyérmes száguld. Minden szép és jó, de bármennyire tetszik, egy kicsit sótlan, mint egy Volkswagen. Majdnem tökéletes, de sótlan.

Persze egyből beugrott, hogy ezt már elsütötték egyszer a nyolcvanas években, akkor a Golf GTI volt a sztár. Jacky Ickx csapatott vele szöges gumikon a hegyről lefelé, miközben André Arnold világbajnok loholt szorosan a nyomában. Megkapóbbak a harmincéves felvételek, ahogy lekövették, sőt, szemből vették a tényleg erőből hajtott Golfot, és olyan szívbemarkoló lassításokkal dobták fel a kisfilmet hogy azonnal vágyni kezdtem egy HD verzióra! Több élet szorult ebbe a hosszabb verzióban is rövidebb reklámba, már csak a zene miatt is.

Azért jó ötlet volt újra elsütni majdnem ugyanazt, mert egy ilyen spot nem csak a pillanatnak szól, azonnal kordokumentummá válik, amint lemegy a tévében vagy manapság felkerül az internetre. Később ezt is jó lesz majd visszanézni!

https://speedzone.blogstar.hu/./pages/speedzone/contents/blog/19583/pics/lead_800x600.png
mozgókép,reklám,retró,volkswagen
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?