Most már jobb?

Speedzone

Ha valamit feketén juttatnak be az Egyesült Államokba, és lebuknak vele, a csempészárut megsemmisítik. Ez a törvény, arról meg tudjuk, hogy helyes dolog betartani. De mi van, ha a törvény többet árt, mint használ? Például amikor egy teljesen működőképes autó a csempészárú, ami nem mellesleg a jövő született klasszikusa, egy sirályszárnyas Mercedes SLS AMG? És ők fogják, és berakják egy markoló alá, hogy semmisítse már meg, mert Amerika jogrendszere forog veszélyben, vagy mi... A törvény mondjon le!

És mondjon le minden nagyokos is, aki szerint bármilyen értelmes magyarázat létezik egy értéktárgy szándékos tönkretételére. Egy olyan értéktárgyéra, amivel bár a csúnya csempész bácsi csalni akart, de egy szimpatikusabb bácsi hajlandó lenne érte mondjuk pénzt adni. Senki se mesélje be nekem, hogy odaát annyira jól megy, hogy nincs szükség néhányezer dollára, amit akár egy árverésen is be lehetett volna szedni a Merciért, és utána bármire fordítani, amitől akár csak egy valakinek is jobb lesz a napja.

Szerintük így a jó, nekik ez a megoldás a helyes. Így lehet jófiúból rosszfiúvá válni egy csapásra. Nem a rajongók felszisszenése az igazi fájdalom, hanem a felelőtlen herdálás és a képmutatás. Kedves Jessica Alba, Jennifer Aniston, Bradley Cooper és Brian. Hiába vezettek Priust, addig nem lesz megmentve ez a világ, amíg ilyen környezetszennyezőek a politikusok...

https://speedzone.blogstar.hu/./pages/speedzone/contents/blog/19715/pics/lead_800x600.jpg
közlekedés,mercedes-benz
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?