Mr. Bean 25

Speedzone

Nagyon kicsi voltam, amikor a Szeszélyes évszakokban először láttam, arra is emlékszem, hogy a mosodás jelenettel robbant be a tudatomba, utána persze sorban végig kellett nézni az összes részt, aztán meg még párszor. Jópárszor. Az biztos, hogy nem sokan képesek ilyen egyetemes humorral szórakoztatni egy egész világot, úgy, hogy közben képesek más, eltalált karakterek bőrébe bújni. Még akkor is, ha szegény Rowan Atkinson már örökre Mr. Bean marad...

A 25. évfordulóra újra elővette kelléktára számunkra legérdekesebb darabját, a fekete motorháztetős, lime zöld Minit, amin a sorozatból ismerős SLW 287R rendszám feszít, telepakolta holmikkal, tett a tetejére egy fotelt és áthajtott London emblematikus részein. Ezzel a váratlan visszatéréssel akkora felhajtást csapott, hogy az őrségváltást is elhomályosította a Buckingham palota előtt. A 60 éves színész bámulatosan képes még mindig azonosulni a figurával!

Ha megkérdezik (akkor is, ha nem), a kedvenc jelenetem a fogorvoshoz rohanás közben, az autóban átöltözés. Azt még nagyobb számnak tartom, mint a fotelből vezetést, már csak azért is, mert jól tudjuk, Rowan Atkinson tényleg mekkora ász a kormány mögött! És azt tudtátok, hogy most Budapesten forgat egy vadonatúj Maigret sorozatot?

Címkék: mini, mozgókép, veterán
https://speedzone.blogstar.hu/./pages/speedzone/contents/blog/20207/pics/lead_800x600.png
mini,mozgókép,veterán
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?