Verjük szét a kocsinkat!

Speedzone

Kezdem azt érezni, hogy lassan elszalad mellettem a világ. Az értékek változnak, az emberi hülyeség pedig nem látott szinteket ölt. Mi a legfontosabb a mai világban? Lényegében az "én" fogalma. Ha egy ember vagy tárgy nem szolgál ki minket úgy, ahogy azt elterveztük, akkor megbüntetjük. Kegyetlenül és kő keményen. Na de biztos, hogy ezzel jól járunk?

Pár hete futott be az a videó, amelyben egy elégedetlen tulaj egy méregdrága Mercedest ver rommá. Az ok annyi volt, hogy az autó többször is hibakódot dobott és megállt az út szélén.

Rendben van, ez tényleg roppant idegesítő, de vajon akkor is a legjobb megoldás szétverni a szalon előtt? Érdemes ezért a kukába dobni az autó árát? Nagyon nem! Emberünk negatív reklámnak szánta, de isten igazából csak magát járatta le, na meg persze a pénztárcájából szórt ki nem kevés pénzösszeget. A fórumok többségén tudni akarjátok, hogy mi volt a reakció? Hát az, hogy ez nem normális és beleőrült már a gazdagságba. Persze volt egy pár a Mercedesen puffogó ember is, de érthetetlen módon mégsem kezdtek el esni a Merci részvények és nem mondták tömegesen vissza a megrendeléseket az emberek.

Most egy újabb videóval hozott össze a sors, és a helyzet még inkább érthetetlen.

Ebben egy hölgy azért ver rommá egy Audi Q3-at mert nincs megelégedve a méretével! Normális? Kötve hiszem! Ráadásul nem is ő fizetett a kocsiért, hanem a férje, aki családi használatra vette a négykarikást. Igaz, hogy a Q3 eltörpül a Q7 mellett, de azért ahhoz is kell némi zavar az agyban, hogy túl kicsikének lássunk egy ilyen járgányt. Na mindegy, úgy látszik ma tényleg divat a saját autónkat rommá verni. Apropó ma reggel úgy vettem észre, hogy a bal hátsó gumim szépen lassan ereszt! Hol az az átkozott kalapács?!

https://speedzone.blogstar.hu/./pages/speedzone/contents/blog/21316/pics/lead_800x600.jpg
Audi,mercedes-benz,mozgókép
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?