Nyilvánosan alázták meg a Dodge-ot a csalódott vásárlók

Speedzone

Nincs annál rosszabb egy gyártó számára, mint hogy egy vásárló megutálja a saját autóját. Ilyenkor (főleg, ha a márka képviselet nem akar segíteni) hamar felszínre törnek az indulatok.

Elég csak arra az esetre gondolni, amikor egy férfi a Mercedes kereskedés előtt zúzta szét az S-osztályt, mert megelégelte, hogy a szerviz nem talált megoldást az autója problémájára. Ezt az esetet itt nézheted meg újra:

Most viszont egy ausztrál házaspár látványosabb módot választott a bosszúra. Három éve vásárolták meg a Dodge Journey típusú autójukat, ám ez idő alatt az számtalan bosszantó és veszélyes hibát produkált. A legdurvább a dologban, hogy az elmondásuk szerint a Fiat csoport folyamatosan elhajtotta őket. A legutóbbi esetnél is csak a DVD rendszert és motortartó bakot akarták cserélni, pedig az autó egyértelműen komoly motorikus problémával küszködött. A gyártó természetesen cáfolja a dolgokat, szerintük az ügyfél nem engedte, hogy alaposan utána járjanak a problémának. Mondjuk lehet hogy én is türelmetlen lennék, amikor már hónapok óta áll az autó a szervizben...

A türelmük most fogyott el, és úgy döntöttek, hogy meg kell szabadulni az elátkozott Dodge-tól. Nem szerették volna másra rásózni a problémát, így inkább a nyilvános kivégzés mellett döntöttek. Kalapáccsal, íjjal és egy tankkal is kezelésbe vették a járművet. A hatás nem maradt el, a látványosan megvágott videó már most több tízezer emberhez jutott el. Azért ez így valamivel tényleg hatásosabb, mint egy bejegyzés a panaszkönyvben. Persze, ez az út csak akkor járható, ha a pénz bizonyos szinten már nem számít. Egyébként érdemesebb elbontatni, vagy eladni (a hirdetésnél hangsúlyozva az állapotát!!!!) a bosszúságunk négykerekű tárgyát.

https://speedzone.blogstar.hu/./pages/speedzone/contents/blog/28317/pics/lead_800x600.jpg
dodge,mozgókép,vásárlás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?