Fesztiválszezon mi?!

Speedzone

Oké, nem annyira egyszerű rávenni bárkit a nyár közepén a szerkesztőség tagjai közül, hogy segítsen bepakolni, de nem gondoltam volna, hogy ennyire langyos reakciókat vált ki kérésem. Persze, a tutiba beülni a legkönnyebb, de végül Bence csak rávette magát, hogy legalább egy kamerát fogjon a kezébe, ha már mást nem.

A komáromi Amerikaiautó-fesztiválra készülünk, hiszen kétszáz négyzetméternyi helyet kaptunk és mivel szeretünk mindent, amiben szelepek dolgoznak, ráadásul rendelkezünk is egypár ilyen autóval, így úgy döntöttünk, hogy összekötjük a kellemest a hasznossal: egyrészt bandázunk egy jót, sok benzint elégetünk, másrészt pedig megmutatjuk magunkat, hogy hahó, itt van egy ilyen autóbuzi brigád és egy Speedzone nevű dolog, amit szeretettel csinálunk nektek.

Mindenki hóna alá kap egy verdát és megyünk, péntek reggeltől szombatig ott leszünk, aztán elszólít a kötelesség, de ha odajössz, akkor szívesen elsiratjuk az autózás hőskorát egy pár sör mellett. Közben persze forgatunk is, ez a fesztivál mindenképpen megérdemli a bithalmazt.

Címkék: speedzone
https://speedzone.blogstar.hu/./pages/speedzone/contents/blog/41131/pics/lead_800x600.png
speedzone
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?