Gyűlöl engem, de én is őt

Speedzone

A Suzuki Swift mindent kibír. Látom és tudom, mert sokat használtuk már Olivér barátom csíklámpását, ahogy a Subaru Justyt is, ami egy összkerekes Swift. Van egy Justym nekem is, tényleg nem lehet agyonverni. Úgyhogy gyorsan lőttem egy kék Swiftet, mondván, milyen jókat csapatunk majd Olivér pirosával mindenfelé. Bódé a bódén, ajtó az ajtón.

Sajnos megvettem a világ legszarabb Swiftjét.

Eleve faceliftes, azaz ráncfelvarrott, ami már nem jó jel, mert komplett idehaza készült Magyarországon és a rossz nyelvek szerint a gyártás racionalizálásának okán bizony voltak eljárások, amiket magspóroltak a gyártás során. Így vagy úgy, de az biztos, hogy ezek már messze nem bírnak annyit. És eszi őket a rozsda, de nagyon.

Oké, ötvenezer volt, papírokkal, ami nyilván annyi, amennyit az aranyifjúság leönt a torkán egy szaros romkocsmában a hétben, de akkor is: a kezdetektől fogva utáltuk egymást. Először forralta a vizet, aztán fordultunk kézifékkel párat (be kell tekerni egy csavart a kézifékkarba, 4 bar-ra fújni a hátsó kerekeket és kész) és kitört a jobb lengőkar.

Suzuki Swift freeride

A tét nélküli, felszabadult autózás esszenciáját csak valami olyannal vagy képes megtapasztalni, ami nem csak igazán olcsó, hanem tartós is. Swift, a magyar csoda.

Amon Oliverrel együtt ejtettük meg a kék hurrikán beavatását, mely több, mint jól sikerült.

Előbb-utóbb összeérik és akkor jöhetnek az igazán meredek ötletek (vannak). Nem kell ahhoz rengeteg pénz, hogy egy kiadósat csapass.

 

Csinálni kell és sikerülni fog. Fogadjátok szeretettel sok közös kalandunk első epizódját.

 

#speedzone #egymásikautósműsor #swift #legend

Közzétette: speedzone.hu – 2017. május 29.

Aztán pár hét múlva a bal is, pont, amikor a legjobb móka zajlott a földes (privát) bekötőúton. Magtaknyoltuk ugyan mind a két lengőkart, de ott a hegyen kimondtuk rá a fatvát. Félbevágjuk, úgy könnyebb is lesz és jobban is megy majd.

Közben persze a csapat többi tagja is kedvet kapot a drifteléshez, úgyhogy nem fogunk untakozni az elkövetkező hónapokban. Akad éppen egy pár éve kertben álló Chevy Camaro. Valamit alkotunk majd belőle, nem olyan bonyolult. Ha a redneckeknek sikerült, nekünk is fog.

https://speedzone.blogstar.hu/./pages/speedzone/contents/blog/41858/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?