Speedzone menni Amerika

Speedzone
Szerencsétleneknek, mintha nem lenne elég bajuk. Először egy őrült pszichopata tömeggyilkos, aztán fél Kalifornia lángokban, Tom Petty meghal és most még mi is odamegyünk. Sőt, olyannyira, hogy a jelen pillanatban két legtöbbet közszájon forgó helyen szembesülhetnek a magyar virtussal. Los Angelesben (tudják, amelyet éppen fenyeget az USA történelmének ötödik legnagyobb tűzvésze) és Las Vegasban, a Stripen, amely még mindig gyászolja a tömegmészárlás áldozatait.
Na ezen a két helyen fogunk lakni mi négyen, három héten át.
Persze az élet nem csak játék és mese, hiszen elsősorban dolgozni megyünk oda és ez kemény lesz, hiszen a srácok már évek óta visszajárnak ezekre a helyekre, bejáratott csatornáikból pedig ömlik a mindenféle Ferrari, Lamborghini, de megnézzük a legendás Barrett-Jackson aukciót és persze NHRA-bajnoki fordulót is.
És ez nem minden, a NASCAR-autó nagyon feszíti a kíváncsiságomat, ahogy a driftiskola is, melynek honlapja szerint potom 125 dollárért egy nap alatt profit faragnak belőlem.
És persze bőven van még betervezett forgatás, a kalandok pedig szépen jönnek majd sorban. Így négyesben sokszor a mindennapi élet is tud az lenni.

Címkék: amerika, speedzone, usa, vályi
https://speedzone.blogstar.hu/./pages/speedzone/contents/blog/43490/pics/lead_800x600.png
amerika,speedzone,usa,vályi
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?