Blogstar EP14: Ami a soknál is több

Speedzone

Az ember hamar kiég egy ekkora rendezvényen, mint amilyen a Las Vegas-i SEMA show. Tulajdonképpen méreteiben csak a Frankfurti autószalon hasonlítható hozzá, de az is nagyon más, hiszen itt lényegében a V8 körül forog minden. Oké, akadnak kisebb hengerszámú autók is, de azok vagy ki vannak téve valami marginális helyre a csarnokok közé, vagy el vannak dugva a sarkokban, mintegy mellékesen tudatva a látogatókkal, hogy izé…ha nagyon kell, akkor lehet kapni 600 lóerős, négyhengeres Ecoboost-Mustangot is, de inkább ne kelljen.

Mondjuk érthető is ott, ahol a benzin literje 178 forint átlagban, ott ki ne járna bugyborékoló vényolccal, nemde?!

Szóval ez az a hely, ahol mondjuk a huszadik marginális tunercég standján is 650 lóerős Mustangot lehet nyerni nagyjából egy e-mailcímmel, itt az ember hamar telítődik és a második napon már csak megy előre, mint Borivoje Surdilovics egy üveg rakija után. Üveges tekintet, a sok lóerőt és végtelen mennyiségű kiegészítőt-alkatrészt befogadni képtelen agy (MINDEN van az amerikai autókhoz, nagyjából az 1900-as évek elejétől holnaputánig), térdig lejárt lábak (tegnap 10,3 ma 11 kilométert gyalogoltunk), itt már nehezen kapja fel az ember a fejét bármire.

Kivéve, ha az nem egy kettes Prius. Ilyenkor elkezdjük sejteni a csapdát. Az. Amolyan fricska, jó belemenős, semmit el nem spórolós módon. Imádjuk.

Címkék: amerika, speedzone, usa, vályi
https://speedzone.blogstar.hu/./pages/speedzone/contents/blog/44308/pics/lead_800x600.png
amerika,speedzone,usa,vályi
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?