Blogstar EP15: Vendégművészkedés

Speedzone

Mit csinál a vendégművész? Valamit hozzátesz vagy épp ellenkezőleg – ha szarul sül el – akkor elvesz az eredeti produkciótól. Nem tudom, hogyan ítélik meg a Garázs TV-s srácok, hogy ott voltunk a csapatóssal. Talán jól, talán rosszul, majd kiderül. A lényeg, hogy már akkor nem volt kerek a sztori, amikor leálltam a trélerről. Furcsán állt a kormány, ami szokatlan, hiszen sokat nem ment az autó, ütve sem volt igazán keményen, valami nem kerek.

A jobb első gumi nyomása alacsony volt, de a felfújás után is jobbra húzott, aztán hogy ne álljon már csálén a kezükben a kormány (engem különösebben nem zavart), ezért fordítottam rajta egyet. Mentem egy ívautós kört (Kakucson sem szabad már driftelni), nyilván forgott a kés bennem, hogy nem rúghatom el, de nem én voltam itthon aznap.

A fiúk megoldották, nyilván az autó teljességgel alkalmatlan az ívautózásra, mert egyenesen nem tud menni, na ez most hatványozott volt. Gyanakodtam én mindenre, ezért (na meg nehogy már ne rúgjuk el) mentem egy óvatos kört, hopp, hát itt úgy el van törve a kormányösszekötő, mint annak a rendje. Lett is olyan széttartása az elejének, mint az összerogyott barnamedvének, de így legalább lesz mit csinálni rajta a hosszú télen. Akkor a kis csapatós alszik, dolgozik rajta a rozsda.

Mi meg járunk mással. Készül már az is.

https://speedzone.blogstar.hu/./pages/speedzone/contents/blog/44645/pics/lead_800x600.png
mercedes-benz,speedzone,vályi
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?