Blogstar EP17: Így nem adta ki Bencével

Speedzone

Elég pocsékul alakult az idei szezon csapatós-szempontból. Mire nagy nehezen összeszedtük magunkat népes és lelkes brigádunkkal, addigra szinte minden hely megszűnt az országban, ahol egyáltalán még lehet menni, reptéren, bóják között kalimpálni pedig annyira nem mozgatott meg senkit sem. A mellékvese adrenalin-termelése amúgy is egyenesen arányos az út szélességével illetve fordítottan a bukótér és a szalagkorlátéval.

Elevickéltünk Máriapócsra, csak azért, hogy jól ráfázzunk (ahogy azt a Tejesember mondotta: Magyarországon ennyit ér az adott szó. - Úgybiz, - válaszolná Balogh Tibi), onnan megkeseredve érkezett haza az a 30-35 ember, aki a Hódmezőrület óta kereste a lehetőséget, hogy legalább egyszer jóízűt autózzon.
Aztán valami furcsa anomália történt és ismét lehetett autózni a Brezova-tanya gokartpályáján, ahol annak idején szinte minden hétvégénket töltöttük. Két részletben ugyan, de lementünk szinte mindannyian, örültem, hogy a csapatós Merciben nem romlik meg a benzin.
Persze esett, csúszott, miért ne esett volna, szerencsére - és remek cimboráimnak hála - lett tréler és az is, aki húzza, innen is nagy pacsi Olivérnek és Tominak, aztán nyilván lecsábítottam Bencét is, pedig egy lyukas garast nem tettem volna arra, hogy tényleg eljön ebben az időben, de úgy látszik tényleg megcsapta az autóbuzéria szele, pláne, mióta megvette saját MX-5-ös Mazdáját. 
Aztán úgy alakult, hogy bizony mentünk, amíg tartott a benzin, természetesen Bencével is, aki egy marék kamerát hozott magával.
És persze beestünk, ahogy kell.
Nyilván lehetett volna úgy is, hogy nem esünk be, de 90 százalékon autózni legalább olyan izgalmas, mint egy tál sóskaleves, úgyhogy szólt, amit tudott.
És így a jó, ez az autó ezért lett. Ha eltörik, majd megragasztjuk és a helyzet az, hogy ez olyan örömöt ad, amitől akkor is tudunk nevetni, amikor az arcunk a fáradtságtól olyan, mint egy összegyűrt csehszlovák széldzseki.
Ilyen volt, szeretjük, nézzétek!

https://speedzone.blogstar.hu/./pages/speedzone/contents/blog/45421/pics/lead_800x600.png
drift,mercedes-benz,vályi
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?