Blogstar EP18: Ami a műsorból kimaradt

Speedzone

Van olyan, hogy nehéz helyzetbe kerül az autós újságíró (bár nem vagyok biztos abban, hogy ez lassan idehaza nem szitokszó lesz-e, de még használom). Mert mit tegyen, ha adott a lehetősége arra, hogy a világ legérdekesebb sport- illetve szupersport-autói közül választhat, viszont csak EGYET.

Melyik legyen az? Amelyik felé a szíve húzza, mert tudja, hogy a legjobb vagy amelyik felé a közvélemény nyomná? Netán a szakmai alázat- és a tapasztalatszerzés a fontosabb? Hogy eggyel bővüljön a fejbéli flotta, melyről aztán hitelt érdemlően nyilatkozhat ki, hiszen nem csak mások véleménye alapján alkotta meg sajátját?
És akkor erre a döntésre van nagyjából 20 másodperce.
Kemény, nagyon kemény. Sikoltanak a sejtek, őrülten száguldoznak az idegpályákon a neuronok, egymásnak feszül a huliganizmus az alázattal, a szív és az ész, kelet és nyugat meg minden, ami csak összefeszülhet.
A szombati Speedzone-epizód tanulságos lesz, több szempontból is. És megismerhetik a jól nevelt és önuralmat gyakorló Pistát, aki csendben tűrte az instruktort, hiszen az is csak a munkáját végezte.
Dolgos hétköznapok a pályán. Érdemes lesz megnézniük.

Címkék: amerika, speedzone, usa, vályi
https://speedzone.blogstar.hu/./pages/speedzone/contents/blog/45978/pics/lead_800x600.png
amerika,speedzone,usa,vályi
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?